gatekno judul judul ing ngusor iki 1.peksi glatik 2.dongeng rawa pening 3.guwa parang tritis 4.dongeng dumadine jagad tuladha crito legenda katunjuk nomer a.1 lan 2 b.1 lan 4 c.2 lan 3 d.3 lan 4

Jawaban: 3
Tahukah Anda jawaban yang benar?
gatekno judul judul ing ngusor iki 1.peksi glatik 2.dongeng rawa pening 3.guwa parang tritis 4.donge...