Naon sababna ngaran tempat di urang sok di mimitian ku"d"jentrekeun

Jawaban: 1
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Naon sababna ngaran tempat di urang sok di mimitian ku"d"jentrekeun...

Pertanyaan populer