• Utama
  • B. Daerah
  • Gatekna pratelan ing ngisor iki! (1) Makalah. (2)...

Gatekna pratelan ing ngisor iki! (1) Makalah. (2) Artikel. (3) Opini. (4) Lapuran. Kang klebu karangan ilmiyah katunjuk nomer a. (1) lan (2) b. (1) lan (4) c. (2) lan (3) d (3) lan (4)

Jawaban: 2
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Gatekna pratelan ing ngisor iki! (1) Makalah. (2) Artikel. (3) Opini. (4) Lapuran. Kang klebu karang...