• Utama
  • B. Daerah
  • Aja seneng dolan Dolan sing tan migunani Luwih bec...

Aja seneng dolan Dolan sing tan migunani Luwih becik ngakeh wektu kanggo maca Tembang Pucung ing dhuwur kedadean saka

Jawaban: 1
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Aja seneng dolan Dolan sing tan migunani Luwih becik ngakeh wektu kanggo maca Tembang Pucung ing dh...