• Utama
  • B. Daerah
  • Tembung-tembung ing jero kurung dadekna tembung ra...

Tembung-tembung ing jero kurung dadekna tembung rangkep a. (dalan) saiki wis diaspal. Wangsulan:
b. Dakgatekne kawit mau kok (mangan) wae. Wangsulan:
C. Bawa lan Bagas padha nonton sekaten ing (alun). Wangsulan:
d. (bocah) padha dolanan (oyak). Wangsulan:
e. Bapak diparingi bebungah (ali) saka kantor. Wangsulan:Awak

jawab cePat bsk di kumpulkan

Jawaban: 2
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Tembung-tembung ing jero kurung dadekna tembung rangkep a. (dalan) saiki wis diaspal. Wangsulan: b....