• Utama
  • B. Daerah
  • Tulisen nganggo aksara jawa! "ramawijaya tindak mb...

Tulisen nganggo aksara jawa!
"ramawijaya tindak mbebedhag golek kewan ing alas."

tolong dibantu plis": )

Jawaban: 1
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Tulisen nganggo aksara jawa! "ramawijaya tindak mbebedhag golek kewan ing alas."tolong dibantu plis"...