• Utama
  • B. Daerah
  • Gawea ukara nganggo tembung ing ngisor iki! a. bu...

Gawea ukara nganggo tembung ing ngisor iki! a. busana b. bawa c. pangapunten

Jawaban: 3
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Gawea ukara nganggo tembung ing ngisor iki! a. busana b. bawa c. pangapunten...