• Utama
  • B. Daerah
  • Ukara iki owahana dadi bada krama alus : simbah i...

Ukara iki owahana dadi bada krama alus : simbah iki mau kesel banget banjur turu ana kamar

Jawaban: 1
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Ukara iki owahana dadi bada krama alus : simbah iki mau kesel banget banjur turu ana kamar...