• Utama
  • B. Daerah
  • Tulisan kaya tembang nanging guru gatra, guru wila...

Tulisan kaya tembang nanging guru gatra, guru wilangan, guru lagune ora ajeg diarani

Jawaban: 3
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Tulisan kaya tembang nanging guru gatra, guru wilangan, guru lagune ora ajeg diarani...