• Utama
  • B. Daerah
  • Wacanen tulisan aksara jawa ing ngisor iki, tulise...

Wacanen tulisan aksara jawa ing ngisor iki, tulisen latin!

Jawaban: 1
Tahukah Anda jawaban yang benar?
Wacanen tulisan aksara jawa ing ngisor iki, tulisen latin!...